Benvinguts i benvingudes

A la ciutat funcionen al voltant de 200 associacions de tot tipus, una quantitat prou considerable que demostra el dinamisme social del Prat. En aquest espai trobem la xarxa de les associacions, entitats i col·lectius del municipi: una eina per conèixer d’aprop la realitat associativa de Prat i difondre la seva oferta lúdica, cultural, social i esportiva, i conèixer tota la informació sobre les associacions i entitats de la ciutat.

Coneixeu el Portal d’ Entitats?

El Portal d’Entitats del Prat és l’espai de trobada a Internet de les entitats i associacions del municipi. És un espai de comunicació, d’informació i d’intercanvi, tant per a les entitats com per a la ciutadania.

Aquí trobareu tota l’oferta lúdica, cultural, social i esportiva del teixit associatiu, així com altres informacions de les entitats: les seves dades, notícies, els serveis que ofereixen, l’agenda d’activitats…

Feu el vostre web

El Portal us permet crear un web propi per a l’entitat, d’una manera fàcil, senzilla i gratuïta. Aquesta web vinculat al Portal us donarà més presència i comunicació amb els ciutadans, i us permetrà donar a conèixer la vostra tasca i les vostres activitats. Sumeu-vos al projecte!

Si voleu crear un web per a la vostra entitat, poseu-vos en contacte amb la Regidoria de Participació per correu electrònic participacio@elprat.cat o per telèfon al 93 379 00 50 ext.: 5604.

Si la vostra entitat ja té web, també podeu estar al Portal a través del “web reduïda”. Informeu-vos-en!