Entrada compartida per AMPA Escola Josep Tarradellas

Com sempre (amb molt de retard) aquí teniu els videos de la cloenda de teatre del curs passat.
Un plaer veure els nostres petits actors i actrius gaudint al escenari.

Els més grans van interpretar: Jo volia plorar

Una obra col·lectiva de: Maria Julia Fernández, Mar Izquierdo, Núria Jové, Laura Martos, Lucía Pueyo, Elma Murillo, Sara García, Noa Martín, David Requena i María Donoso

Sinopsis: Tot va començar perquè Laura volia plorar en escena i Lucía va pensar que podíem parlar de les emocions, així en general. Noa va portar un llibre molt guay i Sara unes fotos que parlaven sobretot el que sentim per dins molt dins i que surt per fora, fora. David volia riure i Núria va demostrar de quina manera se superen les pors, coneixent-los, sens dubte. Elma ens va ensenyar el que significava ser una companyia, la Mar es va “acurrucar” i María la va abraçar

 

Els més petits van interpretar: ? (interrogant)

Una obra de creació col-lectiva de: Judith Alcantara, Maria Donoso, Marcel García, Mariona García, Alan González, Martí Jimenez, Marta Narros, Irene Polo, Lucía Postigo, Leo Sarria i Sergi Temprano.
Sinopsis: Un grup de científics descobreixen que hi ha una plaga d’avorriment i mediocritat que va a acabar amb el món. La seva missió és acabar amb ella mitjançant l’observació del cervell d’un nen i l’art si es fes preguntes. Què té un nen en el cap?

 

Cloendes teatre 2016-17